A Beautiful Story gelukstools

Van sieraden tot gelukstools

A Beautiful Story sieraden en accessoires worden aan de andere kant van de wereld gemaakt, in Nepal en India. Door vakmensen die deel uitmaken van de A Beautiful Story familie. Door hun vakmanschap kunnen ze een leven opbouwen en de gever geeft er een mooie betekenis aan cadeau die de ontvanger krijgt. Zie je wel? Geluk voor iedereen! Daarom noemen we ze gelukstools.

BijA Beautiful Story vinden ze het belangrijk dat hun gelukstools met de hand worden gemaakt. Een traditioneel ambacht dat van generatie op generatie is doorgegeven. Zandgieten is bijvoorbeeld zo'n ambacht. Deze eeuwenoude techniek maakt gebruik van zand, was, vuur en metaal. Plots komen er prachtige bedels met symbolen tevoorschijn. Zoals de libelle op de dazzle-armband. 

A Beautiful Story gebruikt veel kleine kraaltjes, uiteraard gebeurt het bespannen met de hand wat veel concentratie en precisie vereist. Eerst tellen de ambachtslieden de fairtrade kralen, daarna steken ze naald en draad door de kralen, in een bepaalde volgorde.

A Beautiful Story sierraden hebben betekenis voor de ambachtsman, de gever en de ontvanger. Die betekenis komt niet alleen van de edelsteen of het symbool. Het komt ook door de manier waarop de gelukstool is gemaakt. En de impact die ze maken.A Beautiful Story gelukstools zijn de basis van een mooi verhaal, voor iedereen.

Alle A Beautiful Story gelukstools bij LEEF vind je hier.
Terug naar blog