De Duurzaamheidsreis van King Louie

De Duurzaamheidsreis van King Louie

Jaren geleden begon King Louie de duurzame reis met de vraag: “Is de wereld beter af omdat King Louie in de kledingbusiness zit?” Het verhaal van King Louie begon allemaal als een concept in Amsterdam, geïnspireerd door vintage en duurzame mode. King Louie ontwerpt dameskleding met een origineel vintage-geïnspireerd productontwerp op de meest duurzame manier. Toonaangevend in zijn ontwerp, toonaangevend in zijn diensten en leidend in zijn doel: goed voor zijn mensen, goed voor zijn klanten, goed voor de samenleving en goed voor de planeet.

King Louie's duurzame verhaal stond de afgelopen jaren in het teken van grondstoffen en arbeiders. Een overgang van conventioneel naar biologisch. Verbetering van de arbeidsomstandigheden in fabrieken door samen te werken met de Fair Wear Foundation. Tegenwoordig is 70% van al hun materialen duurzamer en worden de arbeidsomstandigheden in de fabrieken door Fair Wear Foundation als 'goed' beoordeeld. Er is een duurzame basis en fundament gerealiseerd, zoals je van een merk als King Louie mag verwachten.

Er volgen nog meer stappen in King Louie's duurzame verhaal, wil je onze LEEF King Louie collectie bekijken, klik dan hier!
Terug naar blog