Recept met Ben's Ginger; Panna cotta met citroen
Als je dit dessert aanbiedt, heb je gegarandeerd geen HKliving schaaltje meer over. Met dit Ben's Ginger recept krijgt de romige fijne Panna Cotta een exotische twist, met het verse citroen- en gembersap van Ben's Ginger is deze verfrissing snel klaar.
Ingrediënten:
300 gram room
15 g biologische gembersap van Ben's Ginger
20 gram poedersuiker
10 gram citroensap
1/2 tl agar-agar
verse muntblaadjes
Dat is hoe je het doet:
Doe om te beginnen de slagroom, Ben's pure gembersap, citroensap en suiker in een pan. Maak vervolgens schaaltjes of HKliving glazen klaar die zijn uitgespoeld met koud water. Verwarm het roommengsel op middelhoog vuur, onder voortdurend roeren, en voeg geleidelijk de agar-agar toe. Laat het geheel ongeveer 1 tot 2 minuten koken. Vul vervolgens het mengsel in de vormpjes en laat het 6 uur of beter nog een nacht in de koelkast afkoelen.
Je kunt de panna cotta omdraaien of direct in het glas serveren en decoreren met wat verse munt. De munt gaat perfect samen met het aroma van Ben's gembersap.
Eet smakelijk en LEEF gezond!