A Beautiful Story is een B corp

HOERA - A Beautiful Story is een b corp

Cathelijne Lania, oprichter en CEO van A Beautiful Story, vertelt: “We zijn heel trots. Dit is voor ons een heel belangrijke erkenning van het werk wat we doen. B Corp is een beoordeling van onze impact op álle fronten. Iets waarmee we kunnen meten hoe goed we het nu echt doen.”

Impactmanager Eva de Bruine vult aan: “We krijgen vaak de vraag wat onze makers verdienen. A Beautiful Story zet zich in voor een leefbaar loon plus. Met een leefbaar loon plus ben je niet alleen aan het overleven, maar kun je een leven opbouwen. Je voorziet met gemak in al je basisbehoeften, zoals eten, een dak boven je hoofd en medische zorg. En daarnaast kun je sparen voor later én je kinderen kwaliteitsonderwijs bieden.”

A Beautiful Story heeft inmiddels ruim 200 lucky jobs gecreëerd in Nepal en India. Er wordt hard gewerkt aan een droom: 1.000 lucky jobs in 2025 op meerdere continenten. A Beautiful Story wil laten zien dat je overal ter wereld op deze manier kunt werken. Want iedereen heeft er recht op om het mooiste verhaal van zijn of haar leven te maken.

Je vindt A Beautiful Story bij onze winkel in Meppel en natuurlijk op onze site.

Terug naar blog