Hoe kies je de juiste steen bij je sieraad

Hoe kies je de juiste steen bij je sieraad

Er is altijd een edelsteen die bij je past en die jou of een ander kan helpen. Nu, op dit moment, of in de toekomst. Bij het kiezen van een steen voor een sieraad is het belangrijk om even stil te staan. Wat houdt je bezig op dit moment? En wat voel je daarbij? Misschien een grote uitdaging, een nieuw avontuur, hierbij een uitleg om de keuze wat makkelijker te maken.

Aventurijn: Ga op avontuur met een onbezorgd hart en maak de reis van je leven. Met aventurijn ga je helemaal je eigen gang en trek je de wereld in. Naar Meppel of Bejing, zet je elke stap met plezier.  

Zwarte Onyx: Zwarte onyx is serieus en krachtig. Soms heb je dat extra zetje nodig. Maar durf je het eigenlijk niet alleen. Met zwarte onyx heb je de focus en het vertrouwen om te doen waar je naar verlangt. Samen kom je er.

Blauwe agaat: Blauwe agaat heeft een kalme en zachte energie die als een verzachtende balsem voor de ziel werkt. Het helpt om je ware emoties uit te drukken en je meer begrepen te laten voelen. Deze kristal brengt een vredesoffer.

Carneool: Carneool is moedig en creatief. Weet je niet waar te beginnen? Carneool gaat met je mee en wijst je de weg. 

Citrien: Citrien is altijd vrolijk. Wil je luchtigheid en optimisme? Dan is citrien precies wat je nodig hebt. 

Granaat: Granaat is niet te missen. Een krachtige en energieke steen in een dieprode kleur. Granaat zit vol passie, motivatie en creativiteit.

Labradoriet: Labradoriet heeft een sterke intuïtie. Weet je even niet wat je moet doen? Labradoriet wijst de weg. Labradoriet verzamelt al je krachten en trekt succes aan. Dat is mooi meegenomen.

Lapis Lazuli: Lapis lazuli maakt overal vrienden. Lapis lazuli is niet alleen wijs, maar ook goed in verbinden. Een cadeau met deze diepblauwe edelsteen is een mooie manier om een dierbare vriendschap te vieren. 

Maansteen: Maansteen volgt de cyclus van de maan en herinnert je aan je vrouwelijke wijsheid en intuïtie. Met maansteen vier je een nieuwe cyclus, een nieuwe start. En je voelt de schoonheid van die momenten.  

Rozenkwarts: Rozenkwarts is de steen van de liefde. Zijn er problemen? Rozenkwarts lost ze op met zachtheid en compassie. Voor iedereen om je heen, maar vooral voor jezelf. Want echte liefde begint in je eigen hart.  

Rookkwarts: Rookkwarts helpt je door te gaan. Tijd om iets los te laten? Rookkwarts beweegt met je mee naar helderheid. Een schone lei.  

Tijgeroog: Tijgeroog stelt je gerust. Piekeren en dwalen in gedachten. Heb jij daar ook wel eens last van? Tijgeroog fluistert dat je gewoon je gevoel kunt volgen. 

Terug naar blog