GREEN Friday week 2023 LEEF

GREEN Friday week 2023

Vergeet Black Friday! Bij LEEF mode en accessoires vieren we Green Friday. Laat duurzaamheid en verantwoorde aankopen de boventoon voeren. Daarom doen we het dit jaar weer net even anders: in plaats van stuntprijzen, planten we vanaf a.s. maandag 20 november t/m de koopzondag van 26 november bij iedere aankoop in de winkel of op de website een boom! Zo maken we de planeet groener en stimuleren we biodiversiteit.

Om de planeet groener te maken, slaan we net als vorig jaar de handen ineen met reGREENer, een platform dat samenwerkt met betrouwbare en duurzame organisaties om bomen te planten. Het planten van bomen is een van de meest doeltreffende manieren om CO2-uitstoot te compenseren. Zo maken we de planeet groener en stimuleren we biodiversiteit. Aan het einde van deze actieweek delen we natuurlijk ook weer het resultaat met jullie.

reGREENer werkt samen met Eden Reforestation Projects en WeForest, non-profit organisaties, erkend als een van de meest kosteneffectieve herbebossingsorganisaties op de planeet. Ze zijn actief in meer dan tien landen en werken op meer dan 170 projectlocaties. De reGREENer partners voorzien hen van maandelijkse updates en rapporten, waardoor de impact op een zeer betrouwbare en transparante manier te volgen is.
Terug naar blog