black Friday green Friday LEEF Meppel

BLACK FRIDAY wordt GREEN FRIDAY in Meppel!

Ontdek het Green Friday Weekend in Meppel, waar wij het motto "GREEN IS THE NEW BLACK" omarmen. In plaats van traditionele kortingen, kiezen wij voor een groenere aanpak die niet alleen voordelig is voor jou, maar ook voor onze planeet.

Van vrijdag 24 tot en met zondag 26 november is er meer te beleven in ons prachtige centrum tijdens het Green Friday Weekend.

Op vrijdagavond presenteren we het Rad van Fortuin, gehost door Vincent van Leth. Lever je kassabon in en maak kans op prachtige prijzen, waaronder Meppelbonnen, duurzame producten en een spectaculaire hoofdprijs.

Zaterdagmiddag brengen we entertainment naar de stad met Punch & Judy's kindertheater, met drie boeiende voorstellingen op een locatie die binnenkort wordt aangekondigd.

Op zondag is het koopzondag van 13.00 tot 17.00 uur, met live muziek in lokale horecagelegenheden.

Gedurende het hele weekend kunnen klanten hun bon inleveren op verschillende locaties, waarbij voor elke bon een bedrag wordt gereserveerd voor een groen initiatief op het nieuw in te richten Bleekerseiland in Meppel.

Als extraatje dragen wij ons steentje bij aan een groenere planeet: vanaf maandag 21 november tot zaterdag 26 november planten wij voor elke betalende klant in onze winkel of op onze website (www.leef-meppel.nl) één boom. Zo stimuleren we biodiversiteit en maken we samen de wereld groener. Doe mee en maak samen met ons het Green Friday Weekend in Meppel onvergetelijk en duurzaam!

Terug naar blog