Kings of Indigo - LEEF Meppel

De legende van de KOI-karper

Er wordt gezegd dat je je geestdier niet kiest, het kiest jou. Kings Of Indigo, afgekort K.O.I. is een tatoeage van een koikarper op de arm van de oprichter, ter nagedachtenis aan zijn moeder. Je zou kunnen zeggen dat de geest van de karper Kings of Indigo leidt. Sinds de dag dat K.O.I werd geboren, zwemmen ze tegen de stroom van fast fashion in naar een mooiere, betere toekomst voor ons allemaal.

Een oude legende vertelt over een school KOI-karpers die stroomopwaarts zwemt. Na een lange reis kwam de school bij een waterval. Door de kracht om tegen de stroom in te zwemmen zagen sommige vissen de waterval niet als een nederlaag, maar als een uitdaging.

Toen ze zagen dat de karpers de waterval wilden beklimmen lachten de demonen van de rivier en maakten ze de waterval steeds hoger en het water steeds ruwer. Veel van de KOI keerden terug en lieten zich door de sterke stroming van de rivier stroomafwaarts terugvoeren. Anderen weigerden toe te geven. Na vele jaren proberen bereikte één van de karpers eindelijk de top.

Als beloning voor zijn volharding en kracht veranderden de goden de karper in een draak - in staat om de rest van zijn leven vrij over het land te zwerven. Sindsdien staat de KOI symbool voor welvaart en welzijn - het teken van een mooie toekomst en Kings of Indigo.
Terug naar blog