Meppel StoryTile! (up-date)

Meppel StoryTile! (up-date)

- Weer nieuwe voorraad -

Gezelligheid en gastvrijheid, je ervaart het in Meppel. De stad die bruist en waar de Meppeler toren het fiere middelpunt is van de karakteristieke binnenstad. Je wordt omringd door prachtige monumentale panden, de grachten en vele bruggen. Flaneer door de knusse winkelstraten en geniet op de sfeervolle pleinen. 

Daarom dachten wij bij LEEF mode en accessoires: “Meppel verdient een tegel”. Deze Meppel tegel is ontworpen door StoryTiles illustrator Esther Sepers en wij worden er erg blij van. Wil je hem bewonderen? kom dan gezellig in onze winkel in Meppel of laat je verleiden op onze site.

StoryTiles zijn keramieken tegeltjes die met de hand worden gebakken in Nederland. Het Delfts blauw van vroeger is verweven met ontwerpen en kleuren van nu. Hollands erfgoed met een twist! Elke tegel vertelt een eigen miniatuurverhaaltje dat tot de verbeelding spreekt of je herinnert aan een moment of persoon.

Alle tegels hebben een haakje aan de achterkant. Zodat je het kleine kunstwerkje aan de muur kunt hangen. Inlijsten of neerzetten kan ook, met de verschillende handgemaakte houders en wandplankjes. StoryTiles zijn hitte- en waterbestendig, en zijn geschikt om te betegelen in badkamer of keuken.

Terug naar blog