Koop een Boom

GREEN Friday week

Black friday is een zwarte dag voor het klimaat. Mensen kopen door de hoge kortingen te veel spullen die ze niet nodig hebben. Daarom doen we het bij LEEF net even anders: in plaats van stuntkortingen, planten we bij iedere aankoop een boom!

Om de planeet groener te maken slaan we de handen in één met reGREENer. Een platform die samen met betrouwbare en duurzame organisaties bomen planten. Het planten van bomen is een van de meest doeltreffende manieren om CO2-uitstoot te compenseren. Bovendien hebben bomen een positieve invloed op de biodiversiteit en lokale gemeenschappen. Samen met reGREENer steunen we boomplantprojecten in Kenia, Mozambique en Zambia.

reGREENer werkt samen met Eden Reforestation Projects en WeForest, non-profit organisaties, erkend als een van de meest kosteneffectieve herbebossingsorganisaties op de planeet. Ze zijn actief in meer dan tien landen en werken op meer dan 170 projectlocaties. De reGREENer partners voorzien hen van maandelijkse updates en rapporten, waardoor de impact op een zeer betrouwbare en transparante manier te volgen is.

Vanaf a.s. maandag 21 november t/m zaterdag 26 november kopen wij voor elke betalende klant in de winkel of op onze website (www.leef-meppel.nl) één boom, zo maken we de planeet groener en stimuleren we biodiversiteit. Natuurlijk kun je op onze website de bomen ook los kopen - de opbrengst gaat één op één naar reGREENer.
Terug naar blog