Koop Studio Flash bij LEEF Meppel

De Kunst van Studio Flash

In de huidige digitale wereld heeft een handgeschreven notitie op een ambachtelijk gedrukt kaartje een bijzondere charme, nietwaar? Ontdek hoe Studio Flash met letterpress en hun trouwe machine 'Heidi' deze magie tot leven brengt!

Traditie in een Nieuw Jasje Letterpressdruk, een eeuwenoude techniek die vakmanschap en geduld vereist, wordt nieuw leven ingeblazen door Studio Flash. Van ruwe schetsen aan de keukentafel op papier tot digitaal ontwerp, hun processen combineren het oude met het nieuwe voor prachtige resultaten.

Kleur voor Kleur Elke kleur krijgt zijn eigen moment bij letterpress. Polymeerplaten zorgen voor scherpe lijnen en diepe indrukken op elk kaartje, waardoor authenticiteit en uniciteit worden gegarandeerd.

Ontmoet 'Heidi' Heidi, de oude Heidelberg drukpers van Studio Flash, is het hart van de studio. Met haar kracht en eigenzinnigheid transformeert ze ruwe ontwerpen tot tastbare kunstwerken, waarbij imperfecties juist bijdragen aan hun charme.

Erfgoed met een Twist Studio Flash omarmt het erfgoed van letterpress met een eigentijdse twist. Ze combineren traditionele ambachten met moderne technologie en humor, waardoor elk kaartje een uniek verhaal vertelt.

De Studio Flash kaarten bij LEEF vind je hier en uiteraard in onze winkel in Meppel.

Terug naar blog