Terrasjes festival op koopavond 29 september

Vrijdag 29 september koopavond XXL

Op deze waarschijnlijk laatste zomeravond kun je nog even heerlijk wegdromen naar vakantie in het centrum van Meppel. Ga lekker winkelen en geniet daarna (vanaf 20:00 uur) van muziek tijdens het terrasjesfestival.

Terras Casteleyn - Buren

De hele avond kun je hier genieten van Salsa, Bachata en Merengue. Dus zelfs als je niet kunt dansen, geen zorgen, er staan twee Latin dansleraren klaar om je de fijne kneepjes bij te brengen.

Terrassen Kerkplein: Soulflower

Laat je betoveren door de heerlijke klanken van de band Soulflower met hun relaxte Latin jazz, verzorgd door Marco Vetterato & friends vanaf 20:00 uur.

Terras de Beurs

Vanaf 18:00 tot 23:00 uur draait DJ Tim Floor de meest verleidelijke loungemuziek op het terras van De Beurs. 

De Kansel Acoustisch (17:00 - 20.00)

Op het terras van De Kansel staan twee getalenteerde gitaristen voor je. Ze zijn de vaste begeleiders van niemand minder dan Willeke Alberti, dus verwacht gitaarmuziek van topniveau.

Terras Het Plein

Ted Pickman brengt een Amerikaanse sfeer naar het terras van Herberg 't Plein. Mr. Pickman weet altijd een heerlijke sfeer te creëren met zijn fantastische saxofoonspel.

Kortom, laat je betoveren door de muzikale diversiteit en gezelligheid op de terrassen van Meppel en geniet van deze bijzondere koop zomeravond!

Terug naar blog